Absinthe web studio

изработка на сайт
лендинг страница

Лендинг страницата е идеалният начин да привлечете вниманието на потребителите си по време на маркетингова кампания или просто, за да представите накратко своя бизнес.

Какво е лендинг страница?

В онлайн търговията целевата страница, понякога известна като „страница за прихващане на  клиенти“ или  „статична страница“ е една единствена уеб страница, която се появява в отговор на кликване върху оптимизиран от търсенето резултат от търсенето, маркетинг промоция,

k

Оптимизирано съдържание

Всички целеви страници включват в себе си съдържанието, което ни е изпратено от клиента относно неговата кампания. Полученото съдържание се оптимизира от разработчика, с цел по-добра посещаемост на сайта и добър ранк.

Функционалност по желание

Всяка лендинг страница има своя функция – събиране на имейли от потребители и абонамент, представяне на конкретна информация/продукт  и много други.
Затова и разчитаме на строго индивидуална разработка.

Responsive дизайн

Всяка лендинг страница се разработва в responsive вариант, готов за ползване на всички мобилни устройства.
Така кампанията ви ще бъде забелязана от всички, навсякъде, по всяко време.

изработка на сайт, сайт, искам сайт, изработка на сайт софия, изработка на сайт враца, изработка на сайт пловдив, изработка на страница в интернет, уеб дизайн , фирма за уеб дизайн, фирма за правене на сайтове

ГЕНЕРИРАЙТЕ ИДЕИ. сПОДЕЛЕТЕ ГИ С НАС.

 

Изпратете своето запитване за целева страница
Say Hello!

Моля, поставете отметка