WooCommerce 4.6 беше пуснат на 14-ти октомври и както може би много от вас са забелязали, има нов начален екран. Новото издание се показа на бял свят по време на WooSesh, глобалната конференция за WooCommerce и други теми , свързани с електронната търговия. От днес тази версия на начален екран ще се появи на началната страница на всички онлайн магазини, ъпдейтнали версията си до 4.6 и всички нови магазини. Преди екранът беше видим само за новите , а вече съществуващите магазини трябваше да включват екрана от настройките си.

Обновеният начален екран, оригинално представен във версия 4.3, помага на администраторите на онлайн магазини да проследят активността в сайта само с един поглед, като включва входяща поща, бърз достъп до мениджмънта на магазина и общ изглед на продажбите, поръчките и на посетителите. Този виртуален команден център пристига точно навреме, за да направи работата на мениджърите на онлайн магазини в пъти по-ефективна и да облекчи донякъде работата по време на големия бум на онлайн продажби, който се наблюдава от началото на пандемията.

WooCommerce общността, бъдейки наясно с всички предизвикателства, пред които се среща всеки онлайн търговец, се постара да вложи през последните месеци достатъчно усилия и ресурси, за да задвижи успеха на своите клиенти и съмишленици. Не е тайна, че 75 % от разработчиците на платформата и разширенията към нея, също така и разработват онлайн магазини. Това прави процесът на разработка двустранен и работещ за интересите на потребителя.

Дори и възходът на електронната търговия да не се дължи неизменно на пандемичната обстановка, някои експерти твърдят, че това е исторически етап, който ще отбележи промени в поведението на потребителя в бъдеще. Точно тук , независимите магазини, задействани от WooCommerce и други технологии, навлизат в пространството и имат реален шанс да установят силна репутация, предлагайки качествени продукти и надеждна услуга, като в същото време се справя със ситуацията в световен мащаб.

 

 

 

Ако смятате, че статията е била полезна, споделете я с приятели и колеги :)